KHAS UNTUK YANG MAHUKAN ISTERI  TERUS ‘ON’ DAN ‘BASHAH’ BILA AJAK BERSAMA

MEMANG NIKMAT BANGGG BILA SAMA2 PUAS BERADU..INI BARU GAME!!

KORANG MESTI STRESS!! BILA NAK ON GAME TAPI TAK DAPAT…

Hampir 80% wanita menghadapi masalah kurang ghairah ketika bersama. Mereka hanya melakukan hubungan intim kerana menurut kehendak suami. Kan lagi seronok bila dua2 enjoy bersama.

Memperkenalkan

biney tak senang duduk bila dah kena titis sekali terus nak onn jerrrr…

Feedback customer yang dah try

Amacam?? Ini semua review dan pengalaman customer sendiri yang dah cuba product ni.

0
Pelanggan berpuashati dan gembira

Kami yakin product ini berkesan dalam membantu selesaikan masalah hubungan intim pasangan anda. Kerana repeat order yg banyak setiap hari.

Risau barang tak sampai?? COD kan ada, barang sampai baru bayar..

Jika tidak berpuas hati dengan pembelian “Her Desire“, kami akan pulangkan semula wang anda dalam tempoh 30 hari.

Mungkin ini menjawab Persoalan Anda

Sesuai digunakan kepada isteri/wanita bagi mengatasi masalah kurang ghairah dalam hubungan intim.

Biasanya kesan dalam masa kurang dari 10 minit biniy terus rasa horny bergantung juga pada hormon seseorang.

Tiada, jangan risau sebab kami menggunakan bahan2 organik yang ini memang selamat.

Mudah jer, cuma titiskan dalam 3-7 titik ke dalam minuman mengikut kuantiti air. Digalakkan titis didalam minuman manis.

Boleh, mati putik adalah disebabkan tidak bernafsu (lelaki=mati pucuk). Ini selalu terjadi selepas wanita melahirkan anak, stress, penat dan lesu. Digalakkan cuba Her Desire untuk mendapatkan kembali nafsu ghairah untuk bersama pasangan.

Perlu Bantuan?

Sila tekan butang dibawah untuk chat bersama Admin

EMAIL

nuzzamedia@gmail.com

Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. Tiktok™️ is a Registered Trademark of Tiktok.com. Google™️ is a Registered Trademark of Google.com. The site abc.com is not affiliated with Facebook.com, Tiktok.com or Google.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

DIMILIKI & DIPASARKAN OLEH :
WONDROUZNETWORKS 

NO. 1-68 (B1), JALAN WARISAN SENTRAL 2,
KIP SENTRAL KOTA WARISAN,
43900 SEPANG,
SELANGOR.
017-8249607
nuzzamedia@gmail.com